3 x last minute kerstpakket inspiratie

Is het al december en ben jij er nog niet helemaal uit wat je je werknemers dit jaar als kerstpakket geeft? Ze zeggen altijd maar zo, beter laat dan nooit. Er is dus nog tijd om een leuk cadeau te regelen voor je medewerkers. In dit artikel geef ik je drie ideeën voor last minute kerstpakketten.

Eten is altijd goed

Met een pakket vol eten kun je het nooit verkeerd doen, maar het is misschien wel wat afgezaagd. Probeer daarom een leuke twist aan het pakket te geven. Want ondanks dat het om last minute kerstpakketten gaat, mag er nog wel een beetje moeite in zitten. Kies bijvoorbeeld voor een borrelbox, waarbij je een aantal drankjes met bijpassende hapjes op een mooie borrelplank geeft. Zo kunnen je werknemers een heerlijk avondje borrelen en de plank kan de nieuwe standaard borrelplank worden. Ook kun je een bakbox maken, waarbij je een leuk bakrecept geeft inclusief alle benodigdheden. Heb je een beetje een beeld van waar je medewerkers van houden? Hou daar dan rekening mee bij het uitzoeken van het kerstpakket. Zo voorkom je dat je je medewerkers iets geeft waar ze zelf niks aan hebben en het dus niet gaan gebruiken.

Een leuke herinnering

Wil je je medewerkers een leuke herinnering geven, geef ze dan een belevenis cadeau. Hierbij kun je zelf al iets voor je medewerkers bedenken, maar je kunt ze ook zelf de keuze geven. Er zijn verschillende cadeaubonnen, waarbij iemand zelf kan kiezen hoe diegene het besteed. Zo kan iedereen kiezen waar hij of zij de voorkeur aan geeft. Vind je alleen een cadeaubon een beetje saai? Dan kun je er een kleinigheidje bij doen wat er bij past. Voeg er bijvoorbeeld een wegwerpcamera bij zodat de herinneringen ook vastgelegd kunnen worden. 

last minute kerstpakket

Zorg dat uw last minute kerstpakket mooi ingepakt is

Een gadget

Ook al is het al december, je hebt nog steeds tijd om je medewerkers iets tastbaars te geven. Denk hierbij goed na of iemand hier echt iets aan heeft of dat het ergens achterin de kast gaat belanden. Je wil natuurlijk het liefst iets geven wat iemand dagelijks kan gaan gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een activiteitstracker. Hiermee houd je ook gelijk rekening met de gezondheid van je medewerkers. 

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van bovenstaande. Geef je medewerkers bijvoorbeeld eten in combinatie met wat bijpassende keukengerei. Kortom, genoeg keuze als het gaat om last minute kerstpakketten.