Op bourgondische wijze afslanken

Veel mensen hebben het idee bij dieet dat je vooral veel moet laten. Dat je jezelf in een keurslijf plaatst. Niemand kijkt hier natuurlijk naar uit. Maar eigenlijk is dit een mythe. En dat gaan we verder toelichten in dit artikel waarom dat zo is.

Het populairste dieet van Nederland is momenteel het maaltijdshake dieet. Dit is een dieet waarbij men een maaltijd per dag vervangt door een gezondheid shake. Deze shake bevat in principe alle mineralen, vitamines en vezels die je van een gezonde maaltijd zou krijgen. Maar de meeste mensen hebben moeite om aan de bruine rijst en broccoli te zitten. Dus zo een shake is handiger en sneller in gebruik. Je hebt dus niet de moeite van het klaarmaken van een maaltijd maar wel de gezondheidsvoordelen. Natuurlijk het allerbeste zou zijn om zo een broccoli met bruine rijst en gestoomde vis maaltijd klaar te maken. Maar soms schiet dit er bij in. We hebben allemaal een druk leven, een veeleisende baan, gezin, familie, soms heb je tijdens de lunch gewoonweg geen tijd om zo een maaltijd voor te bereiden. Wat handig dan dat je terug kan vallen op een maaltijdshake. En dus niet junk food of magnetron maaltijden

afslank shakes

Heb jij ooit maaltijdshakes geprobeerd?

van de supermarkt die je dieet kunnen doen ontsporen.

Ervaringen maaltijdshakes dieet: be-slank.nl/product-ervaringen/
Deze maaltijdshakes zijn verder ook echt lekker. Sommige mensen krijgen het gewoon echt niet weg de rijst, met de vis en de groentjes. Begrijpelijk, smaken verschillen. Gelukkig zijn maaltijdshakes er in vele verschillende smaken verkrijgbaar. Denk aan aardbei, mango, chocolade, koffie en meer. Dus voor iedereen is er wel wat wils. Deze shakes smaken doorgaans heerlijk en niet te zoet zoals een McDonald’s milkshake bijv. En deze shakes zijn dus 100% verantwoord en echt gezond mits je het juiste merk kiest.

Er zit nog namelijk best wel veel verschil in de kwaliteit van de shakes van de verschillende aanbieders. Lees goed de verpakking voordat je een keuze maakt voor een merk. Idealiter bevat de shake geen kunstmatige toegevoegde suiker of andere zooi zoals e-nummers. Het zal je nog verbazen hoeveel shake merken dit bevatten.

Tip: Be-Slank.nl
Tegenwoordig is het zelfs zo dat fabrikanten van dieet voedingswaren op de markt zijn gekomen met varianten van populaire voedingsmiddelen zoals pannenkoeken, koekjes en zelfs chips die geheel verantwoord zijn, dus zelfs dit soort snacks hoef je niet langer te laten staan mits je deze speciale versie koopt. En zo wordt afslanken bijna bourgondisch durven we wel te stellen.