Het juiste gevoel vinden bij een wijnsoort

Het gevoel bij een goede wijn is groots en enerverend priligy generic online. Maar als je als nieuwe koper bent is de keuze in wijnen vaak overweldigend. Er zijn een aantal vragen die je jezelf afstelt: Waar moet ik beginnen? Wat moet ik proberen en wat dien ik te kopen?

Bij onze plaatselijke wijnzaak, hebben we inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in het helpen van klanten bij het adviseren en verkopen van bijzondere en goede wijnen, dus willen we u het een en ander leren over hoe je een collectie met prachtwijnen kunt gaan inkopen en verzamelen.

Lees verder voor bijzondere en zeldzame wijnen voor onmisbare tips voor de ontluikende koper van een goed glas wijn:

1. Vraag om hulp

De wijnhandel is vol met gepassioneerde mensen die houden van wijn en willen maar al te graag hun kennis met u delen. Of het nu in uw lokale wijnwinkel, in een restaurant of via vele adviseurs die u bij plaatselijk wijnzaken gaan  helpen bij het hoe dan ook een goede keuzen maken bij de juiste wijn te kopen.

2. Probeer een duurdere versie van een wijn die je al lekker vindt.

Als u uw wijn horizon wilt verbreden en een stap omhoog in kwaliteit wilt gaan, kies dan voor een betere versie van die wijn waarvan jij al geniet en kijk of je het verschil kunt ervaren. Als je bijvoorbeeld houdt van Australische Shiraz, ga dan eens in kwaliteit omhoog. Investeer eens € 25 of € 30 per fles als je overweldigd wilt worden en toch die fijne smaak wilt herkennen.

3. Stel een begroting op voor jezelf, en noteer voortdurend welke indruk wijnen op jou maken. 

Het kopen en het drinken van wijn is een fascinerende hobby, dus is het vanzelfsprekend de moeite om jezelf een beetje aan banden te leggen en niet overenthousiast te investeren. Bekijk wat je maandelijks wilt besteden en koop strategisch in. Leer jezelf ook nieuwe wijnen proeven. Maak aantekeningen van wat je het beste bevalt – regio, origine, druiven – en waar je de wijn online gekocht hebt. Kortom wees verstandig bij het online wijn kopen.

4. Zoek een vriend (of twee) met dezelfde ontluikende passie voor wijn.

Vind je het leuk om wijn te drinken en heb je deel je deze passie? Dan is het een goed idee om amen met een vriend, of zelfs een groep vrienden die geïnteresseerd zijn in een goed glas wijn eens je hierin te verdiepen. Gezamenlijk is uw vermogen om het verschil van wijnen te duidden aanmerkelijk groter. Kom maandelijks bij elkaar en ga per keer voor een type wijn koop een aantal dezelfde wijnen in en genieten maar.

5. Gebruik uw online wijnwinkel – Wij helpen u bij online wijn kopen

Wijnservice heeft ervaring in de vorm van onze toegewijde adviseurs met toegang tot een ongeëvenaard scala aan heerlijke wijnen. Praat met hen en ze zullen u via uitgebreide lijsten de beste en meest lonende keuzes bieden: In een handomdraai leren we u de meest spectaculaire en onderscheidende wijnen kennen.