Kroonkurkperferator

Misschien ken je het wel, je geeft je kind een flesje drinken terwijl hij aan het spelen is en zijn flesje drinken valt om. Het kan ook zijn dat ze heerlijk aan het spelen zijn met wat drinken in de handen en vervolgens heb je overal chocomelk door de woonkamer. Maar op het terras hebben ze altijd het rietje door de kroonkurk en dat scheelt altijd de troep.

Maar misschien heb je het zelf al eens geprobeerd een klein gaatje in de dop te prikken met een mes, een priem of een anders scherp object. Dit zou ik niet aanraden! Dit kan namelijk, naast dat je geen mooi gaatje krijgt, zeer gevaarlijk zijn. Je kan je er zelf ernstig mee bezeren.

Als tip heb ik hiervoor een kroonkurkperforator. Een kroonkrukperforator is een handig klein apparaatje waarmee je veilig een klein gaatje kunt prikken in de kroonkurk. Hierdoor kun je een rietje in de dop plaatsen, zodat uw kind makkelijk uit het flesje kan drinken. Dus geen gevaarlijke toestanden, maar veilig en eenvoudig.

kroonkurk

De kroonkurkperforator is ideaal vanwege de vele voordelen wat een rietje door de kroonkurk heeft.

De kroonkurkperforator is ideaal vanwege de vele voordelen wat een rietje door de kroonkurk heeft. Zo is niet alleen het geknoei van kinderen verleden tijd, maar zo krijgt u ook nooit meer wespen of andere insecten uw drinken. Ook hoeft u geen glas meer te pakken en dat kan schelen in de afwas. De kroonkurkperforator is ook snel en eenvoudig te gebruiken. U plaatst de kroonkurkperforator op de fles met kroonkurk, je drukt op de bovenkant en je steekt het rietje door het gaatje.

De kroonkurkperforator is oorspronkelijk ontwikkeld voor horecagelegenheden. Het is ontworpen om te zorgen dat ze snel drinken konden serveren en om te zorgen dat er geen insecten in het drinken te kwam. Doordat de vraag naar kroonkurkperforators ook vanuit huishoudens komt, is het product nu ook verkrijgbaar voor consumenten.

Het systeem is vrij simpel, je hebt een houder die perfect over de kroonkurk past en u drukt aan de bovenkant een pin rechtstreeks door de kroonkurk.  Hierdoor kunt u dus veilig een gaatje maken. Omdat de pin precies in het midden is geplaatst krijgt u ook precies in het midden een mooi rond gaat voor een rietje.

Kroonkurkperforators komen voor in verschillende maten en kleuren. Bij aanschaf moet je wel rekening houden met de grootte van de kroonkurk en de grootte van het gat voor je rietje. Dus voor een schoon huis en insectvrij drinken, koop een kroonkurkperforator